Nowe forum o Naruto
Arena to pole treningowe z kilkoma drzewami i rzeką.Po środku wielka polana.
Wyciągam kunai i staje w pozycji obronnej.Czekam na Twój ruch.
Odskakuje, unikam shuriken i rzucam w Ciebie kunai z nalepkami wybuchowymi.
Odskoczyłem od kunai ale od wybuchu nalepki odleciałem.Rzucam w ciebie 4 shurikeny i 2 kunai.
Unikam shuriken, a kunai odbijam swoim.
Biegne na Ciebie i rzucam 5 shurikenów, gdu je unikasz to podcinam Cię, leżysz, a ja odskakuje od Ciebie.
robie kawarami no jutsu jestem za tobą podcinam cię i odskakuje od ciebie.
Odbijam się rękami od ziemi i walnęłem Cię z buta w brzuch, wstaje i gdy ty odlatujesz rzucam Ci kunai w plecy.
Nie uniknąłeś i dostałeś w remie, bo nie trafiłem w plecy
Wyciągam kunai z ramienia.Jestem bardzo osłabiony ciężko mi walczyć.Wyciągam Shurikeny i rzucam w ciebie gdy odskoczyłeś od shurikenów rzuciłem ci kunai w nogi.
Rzucam shuriken, i odbiłem kunai.
Podbiegam, i atakuje Cię w brzuch z kolanka, gdy odlatujesz wyprostowyje noge i z buta w twarz.
ANBU
Ja sie temu wszystkiemu przygladalem odbilem kunai.Masz kimmimaro tu napoj ktory pomoze ci wrocic do zdrowia.Teraz bedzie walka was dwoch na mnie!Zaczynajcie.
Jestem trochę rany ale nie podam się podbiegam do ciebie kopię cię w brzuch jak się skuliłeś wbiłem ci kunai w plecy.
ANBU
Nic mi nie wbiles to byl klon podcinam cie i wbijam cie w ziemie rozgladam sie za tobim.
Wytskakuje z krzaków, rzucam 3 shuriken odbijam się i walnełem Cię z kolanka, ale ty odskoczyłeś
ANBU
Kunai odbilem i masz racje odskoczylem Kimmimaro wstal lapie go za reke i rzucam w ciebie.Ale slabi jestescia haha
Podnoszę się rzucam w ciebie shurikenami.Robię kawarimi no jutsu jestem za tobą i wbijam ci kunai w plecy.