Nowe forum o Naruto
Genin
Okej, wiec bede trenowal rzuty kunaiami rzucam kunai mi sie skonczyly wiec zaczynam rzucac shurikenami.
Jestem nieco zmeczony.Teraz bede cwiczyl swoje sexy jutsu;]Ide do centrum a raczej do baru aby moc podgladnac jakas panienke hihi.
http://www.narutofox.pun.pl/viewtopic.php?pid=269#p269
Auu to bolalo ale wracam do treningu Henge No Jutsu!Ups wyglada jak jakas babcia ee!
Musze jeszcze sie podszkolic,heh.
ANBU
NARUTO!!!!!!!!!!!Czy ty jestes takim Idiota!!
Za kare masz przebiec 100 razy wokol boiska i zrobic 100POMPEK!!!A nadzrowac to bede ja!!!!!!!!!!!
ANBU
A wiec zaczynaj!!
Genin
Keee!?Nigdy....no dobra dobra.Wole zaczac od biegania.......O Jennyyyyyy juz starczy..zrobilem jeszce 15 pompek.Sensei prosze;))
ANBU
No niech ci bedzie........naruto ale to bylo ostatni raz!
Genin
Teraz bede trenowal rzuty kunai z nalepka wybuchowa.
Jakies 20m przedemna stoi pien z czerwona kropka na srodku,musze w nia trafic trzy razy tak aby pien sie rozwalil.Zaczynam.
Nakladam nalepke na trzy kunai rzucam ale wogle nie trafiam w pien.Jeszcze raz teraz trafiam ale w ziemie przed pniem.I jeszcze raz trafiam w srodek nalepka uaaktywnia sie i pien sie troche rozwala.Jeszcze raz i ..znow trfilem!I znow sie rozwala ostatni raz.
Skupiam sie rzucam ale nie trafiam i nastepny i nie trafiam i ostatni raz trafiam!
Jestem mocno podmeczony.Odpoczywam teraz bede cwiczyl rzuty sdw.
Sa 4 skaly musze tak rzucic aby odbilo sie od nich wszystkich. Po 1h rzucaniu ani razu mi sie nie udalo jedynie raz trafilem w trzy.Teraz skupiam sie i rzucam raz dwa i trzy ale czwartego nie trafiam jest niezle.Jestem zmeczony.
ANBU
Bardzo dobrze naruto,Uwazam ze twoje rzuty shuriken kunai i sdw sie poprawily oby tak dalej:)